Home

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom corona en de huidige lockdown zijn wij helaas gesloten tot 19 januari. Wij zijn nog wel geopend voor afhaal, u dient uw bestelling van te voren door te geven. U kunt uw bestelling mailen naar info@jecorvakbouwmarkt.nl of bellen naar 0341-352354. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00-17:00

Speelgoed bestellen kan ook via onze website speelgoed-kampioen.nl hier vindt u bijna ons hele winkel assortiment. U kunt er voor kiezen het te laten bezorgen, of afhalen in de winkel.

Komt u liever niet afhalen? Elke bestelling boven de 35 euro, bezorgen wij gratis (buiten Putten in overleg). Dit geldt voor zowel bouwmarktartikelen, speelgoed en vuurwerk.

Heeft uw vragen? Mail of bel gerust info@jecorvakbouwmarkt.nl / 0341-352354

Doe-het-zelf winkel waar je zo maar een praatje kunt maken met je een kennis of buurman. De medewerkers(sters) heten u van harte welkom. Lekker rond snuffelen en zoeken naar dat ene boutje of schroefje die u nodig heeft mag bij ons. Komt u met de auto? Er is een ruime parkeerplaats. Komt u van ver? Laat het ons weten, dan staat de koffie klaar!

Online shoppen:
www.speelgoed-kampioen.nl
www.trampoline-kampioen.nl
www.houten-speelhuisjes.com