Buitengebeuren

Een tuin voor groot en klein.

Kinderen willen graag in de tuin spelen, ravotten en de natuur leren kennen. Vaak vinden ze het ook leuk om de helpen bij eenvoudige tuinklusjes.

Klimmen en verstoppertje spelen is altijd een leuk spel. Een zelfgemaakte hut van takken of een boomhut is heel spannend. Een notenboom is heel populair bij kinderen. Eekhoorns trouwens ook!

Kinderen zijn dol op avontuur. Daarom moet uw tuin niet perfect zijn. Laat een gedeelte van de tuin ongemoeid zodat kinderen zelf van alles kunnen ontdekken en experimenteren. U kunt ook dieren naar de tuin lokken door vogelhuisjes, waterbadjes of een zelfgemaakte insectenpension te plaatsen.

Heel populair is het om uw kinderen te betrekken bij het tuinieren. Ze leren op deze manier heel snel wat ze wel en niet kunnen eten. U zult uw kinderen er een plezier mee doen als u een groentetuintje aanlegt. Samen met uw kinderen groente en fruit kweken die ze later zelf kunnen opeten.

Op zomerse dagen is het heerlijk met water spelen. U kunt een kinderbadje of sproeier opzetten. Volop plezier voor uw kinderen en het zorgt nog voor verkoeling ook!

Veiligheid is heel belangrijk voor uw kinderen. Houd hier rekening mee. Plaats geen giftige planten in de tuin als u kleine kinderen heeft. Zodra ze wat groter zijn dan kunt u uitleggen wat giftig is of niet. Hetzelfde geldt voor het ontwerpen van vijver en zwembad. De veiligheid voor de kinderen moeten hierbij voor alles gaan.


Cadac en het “Braai-leven”

Het Afrikaanse woord “braai”is en betekend “bbq of grill”. Het is een manier van eten bereiden die vergelijkbaar is met barbecueën. Vroeger gebruikte men hout tijden een braai, maar tegenwoordig houtskool of gas.

Nu in onze winkel:

 

 

 

 

 

Picknicktafels.

In onze showroom staan diverse picknicktafels voor kinderen opgesteld. U kunt natuurlijk online bestellen maar even kijken hoe ze eruit zien kan wel zo handig zijn. Geef uw kind een eigen plekje!

Tip voor deze zomer:

Gardena is ruim vertegenwoordigt in onze winkel. Gardena maakt van tuinieren een feestje. En daar doen wij graag aan mee.Bekijk onze folder. Hier staan interessante items in die het tuinieren aangenamer maken!

Rondom huis en tuin: