Buitenspeelgoed

Onze webshop: trampoline-kampioen.nl

Jecor vakbouwmarkt geeft u graag advies over een trampoline, skelter, speelhuisjes en Trap & loop speelgoed. Onze medewerkers zijn namelijk goed op de hoogte van alle soorten, maten en eigenschappen van onze producten.  Maar buiten alle productkennis denken wij ook graag met u mee. Door jarenlange ervaringen weten onze medewerkers vaak een goede oplossingen te vinden, bijvoorbeeld wanneer u beperkt word door de ruimte of iets net wat anders wil. Ook wanneer u met een kapot product zit staan wij voor u klaar. Online hebben we al wat informatie voor u klaar staan over verschillende producten. Maar wanneer u echt specifieke vragen heeft of goed geïnformeerd wil worden door een medewerker kunt u langskomen bij onze winkel. Wij hebben een showroom en een testveld zodat u het ook kunt zien en kunt testen. Voor vragen kunt u ook altijd bellen of mailen naar ons.

Kom met uw gezin naar ons testveld om de trampoline van uw keuze te proberen. Zoekt u een goede en veilige trampoline met het oog op jarenlang veilig springplezier, dan helpen wij U graag verder.

(Het is een goede keuze om naar Putten te komen en ons bedrijf te bezoeken. Daarnaast is Putten ook een gezellig dorp waar het goed vertoeven is. Het heeft een gezellige winkelstraat met gezellige eetgelegenheden.)

Meer informatie over trampolines en ander groot speelgoed vind u op deze pagina: Trampoline

Glijbaan LT GiantGlijbanen.

Uw kinderen zijn niet meer naar binnen te krijgen. Dat gebeurt er als u een glijbaan plaatst in uw tuin. De glijbanen welke wij verkopen zijn van goede kwaliteit en van alleen maar A-merken. Te denken valt aan Smoby, Feber, Injusa, KBT en Little Tikes. Naast het grote assortiment gewone glijbanen hebben wij in diverse kleuren en lengtes aanbouw-glijbanen welke wij uit eigen voorraad aan u leveren kunnen. De lengte van deze glijbanen zijn 1.30 mtr en 3,0 mtr. De 3 meter versie is tevens voorzien van een mogelijkheid om een waterslang aan te sluiten zodat er een waterglijbaan ontstaat.

In onze showtuin staan diverse modellen opgesteld. Deze modellen worden dikwijls ververst zodat u de nieuwste modellen aantreft. Daarnaast kunt u profiteren van showtuin-opruiming!

Houten speelhuisjes op palen

Houten speelhuizen met verschillende afmetingen bij ons te bestellen. Op de grond of op palen.

Eerst even kijken hoe ze eruit zien? In onze showtuin hebben wij diverse houten huisjes opgesteld.

Voor meer info en/of bestellen vindt u op : houten speelhuisjes

Zandbak, glijbaan, telescoop, deurbel, verrekijker, klimwand enz.

Er nog niet helemaal over uit? Kom langs in onze winkel voor advies.