Binnenspeelgoed

Ontdek onze speelgoed winkel en onze online speelgoedshop:

Tijd om binnen te spelen met het creatieve speelgoed van Schleich. Als je dieren liefhebber bent dan kun je van harte lust spelen met het assortiment van Schleich. Neem nu deze Club caravan waar je geheime afspraakjes kunt houden met je paarde vrienden. Super spannend ! Ontdek onze speelgoed afdeling en kom langs.

Heerlijk puzzelen in de winter. Met deze puzzel gaat dat zeker lukken. aan tafel met een kop koffie of thee en lekker bezig zijn met familie, vrienden of buren. Ontdek ons assortiment puzzels en kom langs in onze winkel.

Voor de creatieve kinderen een leuke knutsel met verschillende uitvoeringen.
Maak je eigen knuffel: Little bleu duck, Cute owl, Ballerina of de Kitten

BALLERINA CUTE OWL LITTLE BLUE DUCKkitten

In leuke koker met daarin alle materialen die nodig zijn om de knuffel te maken. Nu voor €  9,99