Werken bij

Op dit moment zijn er 2 vacatures:

 

Voor onze bouwmarkt (met speelgoedafdeling) zijn wij op zoek naar een

(assistent) bedrijfsleider

20 – 38 uur per week (in overleg)

Jecor Vakbouwmarkt is een kleinschalige bouwmarkt die zijn artikelen in de breedte zoekt. Naast de bouwmarkt is de speelgoedafdeling voor binnen en buiten een groeiend onderdeel van onze winkel.

De functie:

Elke klant voorzie jij, samen met je collega’s, van een passend advies. Je laat elke klant zich welkom voelen in de winkel en helpt hen met een totaaloplossing voor elke vraag. Bij elke vraag die de klant stelt weet jij een passende oplossing aan te reiken met een onderbouwt advies. Het antwoord: ‘nee’ is bij ons nooit het antwoord.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat de operationele taken van alledag gedaan worden. Je kijkt innovatief naar de winkel en neemt het initiatief om aanpassingen te doen waar je mogelijkheden ziet. Je zorgt voor gevulde schappen en overlegt met leveranciers over maatwerkoplossingen.

Je hebt passie voor de producten en kan van daaruit de klant bedienen. Ook digitaal werken is voor jou geen onbekend terrein, je ziet kansen en benut deze waar mogelijk.

Wij zoeken iemand die:

Jij wordt enthousiast van klussen en klantgericht werken. Je stelt de juiste vragen aan klanten en collega’s om tot het beste resultaat te komen. Je hebt van nature overzicht in het grote geheel en je kunt prioriteiten stellen. Je bent flexibel in werken en handelen en bent proactief.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan, in een enthousiast team en in een dynamische branche. Ook bieden wij mogelijkheden tot doorgroeien binnen de organisatie.
Salariëring is op grond van leeftijd, opleiding en ervaring conform de cao voor de Doe-het-zelfbranche.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct!

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: e.veeningen@jecorvakbouwmarkt.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Aalt Geitenbeek, 0341-352354

Vacature ass bedrijfsleider


Ben jij onze nieuwe speelgoedspecialist?

Jecor Vakbouwmarkt is een veelzijdige winkel, met voor iedereen wat wils. Sinds 7 jaar is Jecor naast bouwmarkt ook speelgoedwinkel. Alle soorten speelgoed om echt te spelen hebben wij in het assortiment. De speelgoedwinkel is onderdeel van de totale winkel.

Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar:

Verkoopmedewerker

Aandachtsgebied speelgoed

38 uur per week, parttime in overleg mogelijk

Werkzaamheden:

Samen met je collega’s run je het reilen en zeilen in de winkel. Je helpt klanten in de winkel, zorgt voor een nette winkel en samen met je collega’s zorg je dat de gehele winkel draait.

Jij hebt als aandachtsgebied speelgoed waarin jij dit specifieke deel van de winkel onderhoud. Je houdt de schappen netjes en overzichtelijk. Je vult producten aan waar mogelijk. Je brengt je kennis over het speelgoed over op je collega’s en de klanten. Ook beheer je onze websites. Jij brengt onze speelgoedwinkel tot een hoger niveau. Je doet voorstellen voor presentatie verbeteringen en doet zo mogelijk zelf de inkoop van het speelgoed.

Wat zoeken wij:

* Ben jij een kei in overzicht creëren?

* Ben je creatief en oplossingsgericht?

* Wordt jij blij van speelgoed voor alle leeftijden?

Wat bieden wij:

* Vast functie, waarbij we eerst een tijdelijk contract geven met intentie om deze vervolgens om te zetten in een vast dienstverband

* werken in een enthousiast team

* Salaris conform CAO DHZ

* Ontwikkelmogelijkheden

* Ruimte om te groeien in de functie

Heb jij vragen of ben je enthousiast geworden over de vacature? Neem contact op met Evelien Veeningen op 06-36102296 of e.veeningen@jecorvakbouwmarkt.nl

Vacature Jecor Speelgoed