HomeBelangrijke informatie:
De opheffingsuitverkoop is op 15 augustus 2023 gestart.
Aan het eind van dit WEL vuurwerkverkoop!

Doe-het-zelf winkel waar je zo maar een praatje kunt maken met je een kennis of buurman. De medewerkers(sters) heten u van harte welkom. Lekker rond snuffelen en zoeken naar dat ene boutje of schroefje die u nodig heeft mag bij ons. Komt u met de auto? Er is een ruime parkeerplaats. Komt u van ver? Laat het ons weten, dan staat de koffie klaar!

WP_20141025_011
Je kunt de pagina’s op onze site bekijken en zo op de hoogte blijven wat er zoal gebeurt in onze winkel. Ook kom je mededelingen, aanbiedingen en speciale acties tegen die je niet moet missen.  Klik op contact voor vragen. We streven ernaar om uw vragen over ons assortiment op deskundige wijze te beantwoorden.

Tijdens de openingstijden van onze winkel kunt u op ons testveld de trampolines uitproberen.
Wel zo handig als u van plan bent een trampoline aan te schaffen.
U kunt online bestellen op :
www.speelgoed-kampioen.nl   
www.trampoline-kampioen.nl 
www.houten-speelhuisjes.com