Sleutelservice

Sleutel bij laten maken:

Sleutels maken is onze specialiteit. Met onze sleutelmachines en heel veel sleutels op voorraad aan onze rekken, kunnen  wij zo goed als zeker ook uw sleutel dupliceren / bijmaken. De meeste sleutels (m.u.v. kluissleutels) worden gemaakt terwijl U wacht. Voor kluissleutels hebben we wat meer tijd nodig, maar de levertijden kunnen wij kort houden. 

Bent u een (auto) sleutel verloren of kwijt! Maar bent u wel in het bezit van het sleutelnummer en het merk. Komt u dan even naar onze winkel. De kans is groot dat we voor u een nieuwe sleutel kunnen zorgen.Indien u in het bezit van een in uw ogen vreemd uitziende sleutel bent? Bijvoorbeeld met gaatjes, deukjes of gleuven. Kom gerust langs. Negen van de tien gevallen kunnen wij bij maken.

En dan een leuke hanger eraan. We hebben een grote collectie. Speciaal voor de liefhebbers hebben wij sleutelhangers die in Afrika gemaakt zijn.
Trouwens een leuke cadeautip toch….?