Maatwerk

Raffito de mooiste kasten op maat….

staat voor klasse en vakmanschap, heeft oog voor detail en stijl met een vleugje Italiaans design. Elke kast kan naar wens worden samengesteld, elk met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor een optimale benutting van uw ruimte!

Kom naar onze showroom om de kast van uw leven uit te zoeken. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u helpen met het ontwerpen  en indelen van uw kast. Besluit u een schuifdeur of inbouwkast bij ons te kopen dan komen wij gratis opmeten!

Exclusieve uitstraling “op maat gemaakt”. In onze showroom kunt u zien wat er allemaal mogelijk is!

Online kunt met de kastdesigner aan de slag om al uw ideeën. Eenvoudig kunt u uw eigen kast ontwerpen en u laten inspireren door de verschillende stijlen en de vele toepassingen.

Toch liever een folder aanvragen? Mail naar info@jecorvakbouwmarkt.nl