Activiteiten

Programma.

Maart 2019: Uit respect voor het vieren van biddag op 13 maart 2019 zijn wij open tot 18.00 uur.

Februari 2019: Nu volop verkleedkleertjes om je kindje leuk te verkleden met verjaardag of feestje. Deze maand gaan we naar de speelgoed beurs om ons te laten bijpraten over de nieuwe trends op het gebied van speelgoed voor jong en oud. Valentijnsdag en carnaval komen dan horen daarbij.

Januari 2019: Het is winter en dan ben je vooral binnen. Je haalt het mooiste licht in huis en je decoreert de muren opnieuw met de mooiste ideeën.
Tijdens deze dure dagen bespaar je met energie zuinige led lampen en plaats je trendy verlichting met draadloze schakelaars. Ontdek ons assortiment! Zorg dat je opgeruimd het voorjaar ingaat door planken aan de muur te plaatsen en houten kasten te maken. Creëer meer ruimte voor je spullen. Kom met je idee, wij helpen u graag deze tot uitvoer te brengen.

 

 

 

Hier leest u hoe wij de AVG geregeld hebben.