Werken bij

Voor onze bouwmarkt (met speelgoedafdeling) zijn wij op zoek naar een (assistent) bedrijfsleider

38 uur per week

Jecor Vakbouwmarkt is een kleinschalige bouwmarkt die zijn artikelen in de breedte zoekt.

De functie:
Elke klant voorzie jij, samen met je collega’s, van een passend advies. Je laat elke klant zich welkom voelen in de winkel en helpt hen met een totaaloplossing voor elke vraag. Bij elke vraag die de klant stelt weet jij een passende oplossing aan te reiken met een onderbouwt advies. Het antwoord: ‘nee’ is bij ons nooit het antwoord.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat de operationele taken van alledag gedaan worden. Je kijkt innovatief naar de winkel en neemt het initiatief om aanpassingen te doen waar je mogelijkheden ziet. Je zorgt voor gevulde schappen en overlegt met leveranciers over maatwerkoplossingen.

Je hebt passie voor de producten en kan van daaruit de klant bedienen. Ook digitaal werken is voor jou geen onbekend terrein, je ziet kansen en benut deze waar mogelijk.

Wij zoeken iemand die:
Jij wordt enthousiast van klussen en klantgericht werken. Je stelt de juiste vragen aan klanten en collega’s om tot het beste resultaat te komen. Je hebt van nature overzicht in het grote geheel en je kunt prioriteiten stellen. Je bent flexibel in werken en handelen en bent proactief.

Wij bieden:
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan, in een enthousiast team en in een dynamische branche. Ook bieden wij mogelijkheden tot doorgroeien binnen de organisatie.
Salariëring is op grond van leeftijd, opleiding en ervaring conform de cao voor de Doe-het-zelfbranche.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct!

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: evelien5225@hotmail.com
De vacature sluit op 21 oktober 2017.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Aalt Geitenbeek, 0341-352354


 

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Hou je wel van uitdaging?

Kom werken en leren bij Jecor Vakbouwmarkt!

Doe jij of wil jij de opleiding Handel en Verkoop niveau 3 of 4 doen?

Bij Jecor Vakbouwmarkt leer je alles van handel en verkoop.

Naast je opleiding leiden wij je op tot allround verkoopmedewerker die zelfstandig in de winkel kan werken. Elke dag bij Jecor is alles, Je helpt een klant van binnenkomst tot vertrek.

Interesse?

Bel of mail naar: 06-36102296 of evelien5225@hotmail.com

Graag tot ziens!