Maatwerk

Zo mooi kan perfectie zijn……………

Kom naar onze showroom om de kast van uw leven uit te zoeken. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u van een goed advies voorzien. Besluit u een schuifdeur of inbouwkast bij ons te kopen dan komen wij gratis opmeten!

Raffito kastwandsystemen en
Garobe kastwandsystemen.

Garobe-Line28

Exclusieve uitstraling “op maat gemaakt”. In onze showroom kunt u zien wat er allemaal mogelijk is!

Garobe is een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing. Waar u maar wilt in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Garobe wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

Garobe biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

Kastschuifwand garobe

Onlangs is er in opdracht van Fikszo een groot onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van kasten in Nederland. Het doel van dit onderzoek was te bepalen wat het kastgebruik is van zelfstandig wonende Nederlanders. Hierbij werd gekeken naar:

– Welke en hoeveel kasten hebben de respondenten?
– Hoe wordt de kleding opgeborgen?

Lees meer over de resultaten van dit onderzoek in de persberichten Kastruimte tekort , Kleding opvouwen en Kleding wisselen .