Buitenspeelgoed

trampoline-springen-1Kom met uw gezin naar ons testveld om de trampoline van uw keuze te proberen. Zoekt u een goede en veilige trampoline met het oog op jarenlang veilig springplezier, dan helpen wij U graag verder.

(Het is een goede keuze om naar Putten te komen en ons bedrijf te bezoeken. Daarnaast is Putten ook een gezellig dorp waar het goed vertoeven is. Het heeft een gezellige winkelstraat met gezellige eetgelegenheden.)

Meer informatie over trampolines en ander groot speelgoed vind u op deze pagina: TrampolinesMovie Fifty Shades Darker (2017)

 

Glijbaan LT GiantGlijbanen.

Uw kinderen zijn niet meer naar binnen te krijgen. Dat gebeurt er als u een glijbaan plaatst in uw tuin. De glijbanen welke wij verkopen zijn van goede kwaliteit en van alleen maar A-merken. Te denken valt aan Smoby, Feber, Injusa, KBT en Little Tikes. Naast het grote assortiment gewone glijbanen hebben wij in diverse kleuren en lengtes aanbouw-glijbanen welke wij uit eigen voorraad aan u leveren kunnen. De lengte van deze glijbanen zijn 1.30 mtr en 3,0 mtr. De 3 meter versie is tevens voorzien van een mogelijkheid om een waterslang aan te sluiten zodat er een waterglijbaan ontstaat.

In onze showtuin staan diverse modellen opgesteld. Deze modellen worden dikwijls ververst zodat u de nieuwste modellen aantreft. Daarnaast kunt u profiteren van showtuin-opruiming!

Houten speelhuisjes op palen

Houten speelhuizen met verschillende afmetingen bij ons te bestellen. Op de grond of op palen.

Eerst even kijken hoe ze eruit zien? In onze showtuin hebben wij diverse houten huisjes opgesteld.
Zoals Prestige Birdy, Treehouse, Funny en Butterfly enz. Al dan niet met accessoires.
Voor meer info en/of bestellen vindt u op : houten speelhuisjes

Zandbak, glijbaan, telescoop, deurbel, verrekijker, klimwand enz.

Er nog niet helemaal over uit? Kom langs in onze winkel voor advies.