Buitengebeuren

Tip voor deze zomer:

Rondom huis en tuin:

HG groene aanslagreiniger

Verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is HG groene aanslagreiniger niet schadelijk voor gras en planten. HG groene aanslagreiniger moet bij droog weer aangebracht worden en bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen verwacht wordt. HG groene aanslagreiniger oplossen in een verhouding van 1:20 met water, of een kwart fles op een halve emmer water. Breng de oplossing aan met een gieter, harde bezem of plantenspuit. Doordat HG groene aanslagreiniger geen schadelijke stoffen achterlaat, hoeft er niet te worden nagespoten. Na behandeling is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei.

 

 

 

HG onkruidspray

Is hét product voor iedereen die een hekel heeft aan onkruid weghalen. Niet alleen tussen tegels van terrassen, stoepen en houten vlonders, maar ook tussen beplanting, onder hekwerk, afrastering of hagen doodt u het onkruid zonder schoffel of vieze handen. Voor gebruik de fles goed schudden en vervolgens het onkruid bespuiten, maar voorkom hierbij dat de vloeistof gaat afdruipen. Al na enkele uren ziet u het resultaat! Een schoffel is dus niet meer nodig.

 

 

 

 

HG oven, grill & barbecue reiniger

Verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills en barbecues. De werking van HG oven, grill & barbecue reiniger wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. Maak het oppervlak nu schoon met een natte spons. Nadat al het vet is verwijderd, de oven of grill nogmaals goed schoonmaken met heet water. Bij sterk vervuilde ovenbakplaten of barbecueroosters de behandeling enige malen herhalen.

 

 

 

Dit zijn enkele van de 300 HG producten die bij ons verkrijgbaar zijn!


 

Een tuin voor groot en klein.

Kinderen willen graag in de tuin spelen, ravotten en de natuur leren kennen. Vaak vinden ze het ook leuk om de helpen bij eenvoudige tuinklusjes.

Klimmen en verstoppertje spelen is altijd een leuk spel. Een zelfgemaakte hut van takken of een boomhut is heel spannend. Een notenboom is heel populair bij kinderen. Eekhoorns trouwens ook!

Kinderen zijn dol op avontuur. Daarom moet uw tuin niet perfect zijn. Laat een gedeelte van de tuin ongemoeid zodat kinderen zelf van alles kunnen ontdekken en experimenteren. U kunt ook dieren naar de tuin lokken door vogelhuisjes, waterbadjes of een zelfgemaakte insectenpension te plaatsen.

Heel populair is het om uw kinderen te betrekken bij het tuinieren. Ze leren op deze manier heel snel wat ze wel en niet kunnen eten. U zult uw kinderen er een plezier mee doen als u een groentetuintje aanlegt. Samen met uw kinderen groente en fruit kweken die ze later zelf kunnen opeten.

Op zomerse dagen is het heerlijk met water spelen. U kunt een kinderbadje of sproeier opzetten. Volop plezier voor uw kinderen en het zorgt nog voor verkoeling ook!

Veiligheid is heel belangrijk voor uw kinderen. Houd hier rekening mee. Plaats geen giftige planten in de tuin als u kleine kinderen heeft. Zodra ze wat groter zijn dan kunt u uitleggen wat giftig is of niet. Hetzelfde geldt voor het ontwerpen van vijver en zwembad. De veilgiheid voor de kinderen moeten hierbij voor alles gaan.