Activiteiten

Programma.

15 juni 2017: Heel veel studenten zijn dezer dagen geslaagd voor hun examen. Gefeliciteerd. Nog een beloning nodig?
Aangezien wij een grote collectie in onze winkel hebben is het handig om een cadeau bij ons uit te zoeken!

12 juni 2017: De speelgoed zomer folder is uit. Binnenkort wordt deze verspreid in Putten en omgeving.
De items liggen al in de winkel. Zoals zwembaden, Lego, Waterspeelgoed enz.

26 mei 2017. Wij maken zelf de traktaties voor de avond4daagse. Maak uw wensen kenbaar en wij vullen de zakjes met daaraan een stevig koord die u om de hals of schouder kunt dragen tijdens de intocht op de laatste avond.

6 mei 2017: Ons testveld is uitgebreid met: de Trampoline Berg Champion flatground 430 cm geplaatst. Een nieuwe trampoline op de markt gelijk met het maaiveld. En de treehouse De Luxe wordt geplaatst. Een houten speelhuis op palen. Nieuwsgierig? Kom gerust even langs en kom bekijken!