Activiteiten

Programma.

26 maart 2017: Het testveld van trampolines en speelhuisjes is uit de winterslaap gehaald. De komende tijd leuke aanbiedingen als u op ons testveld besluit een aankoop te doen. Vraag het aan onze medewerkers(sters)

1 april 2017: Je hoort de vogeltjes al weer volop fluiten. Onze vogelhuisjes zijn voor de vogeltjes een paleis om in te wonen!

3 april 2017: Het testveld is uit de winterslaap wakker geworden! De trampolines zijn van de afdekhoezen ontdaan en afgesteld. U bent van harte welkom om te komen testen voordat u tot aankoop overgaat.

5 april 2017: De collectie verlichting, spotjes, leds en trips zijn opnieuw samengesteld. Nu met probeer knoppen, u ziet dan de lichtopbrengst..

15 april 2017: Rond deze datum onze gereedschapsfolder worden verspreid. (later meer info)